בעיות זיכרון וראיה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/11/2014 | 13:08 | מאת: בן 31

לד"ר שלום רב, לאחרונה אני חש בהתדרדות קוגנטיבית אצלי. לפעמים אני שוכח מה עשיתי כמה דקות לפני, מתקשה לקלוט דברים פשוטים שאנשים מסבירים לי והקשב "בורח" לי לעיתים קרובות. התגובות שלי איטיות וגם הדיבור. בנוסף הראייה שלי הדרדרה בתקופה האחרונה. אני נוטל ריטלין במשך כמה שנים כל יום, ובחודש האחרון לוקח איקסל עכב דיכאון וחרדה. המצב הזה מאוד מדאיג אותי, במיוחד שאני מתחיל עכשיו עבודה חדשה ומתקשה מאוד בהבנת דברים פשוטים. קבעתי תור לניורולוג אבל זה רק לעוד חודש. כמו כן, אני הולך החודש לפסיכיאטרית להמשך מעקב. אודה לך על כל עזרה.

שלום בלי בדיקה בנוכחות לא ניתן להבין האם הפרעה היא קשורהמצבנפשי/רגשי או קיימת בעיה נוירולוגית נוספת. חשוב להבדק ע"י נוירולוג , רצוי נוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים