הגדלת מינון קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/10/2014 | 15:55 | מאת: לי

שלום רב דר חייגרכט. אני נוטלת קונצרטה במינון של 72 מ"ג. לצערי אני חשה שהכדור לא משפיעה בצורה יעילה כמו שבעבר.. האם ניתן ומומלץ להגדיל את המינון ל90 מ"ג? זאת ועוד, השפעתו של הכדור גורמת לי לקושי בהרדמות בלילות. גם כדורי שינה לא עוזרים. לכן, ניסיתי לקחת ריטלין, אך לדאבוני הכדור לא השפיע עלי כלל.. אשמח לתגובתך המקצועית. תודה מראש, והמשך שבוע נפלא!

שלום לא ממליץ לעלות מינון של קונצרטה ל90 מ"ג. מינון מקסימלי של קונצרטה המומלץ ע"י FDA וחברה המווקת התרופה הוא 72 מ"ג! במידה ומינון הנוכחי לא עוזר וגורם לתופעות לוואי ניתן לשקול טיפול ע"י תרופה אחרת או טיפול משולב תרופתי ולא תרופתי. ממליץ להבדק ע"י נוירולוג המתמחה בהפרעות קשב/הפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים