בעיות קשב

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/10/2014 | 15:25 | מאת: לימור

שלום עקב בעיות קשב שאובחנו אצלי רציתי לדעת האם יש תרופות (לא ממריצות) שמעלות דופמין ? אני ידועת רק על הפוספוטידיל סרין שמעלה קצת את הדופמין אך הוא מרגיע אותי וגורם לי להתנהג בצורה רגועה מידי תודה מראש לימור

שלום מערכת דופמינרגית כן מעורבת בהשפעה על תפקודי קשב וריכון יחד עם מערכות אחרות במוח, אך אין קשר ישיר בין הפרשצ הדופמין ורמת קשב וריכוז. תרופות שמקבלים חולים עם מחלת פרקינסון מעלים רמת דופמין אך לא משפרים רמת קשב וריכוז באופן משמעותי ולעתים גם גורמים לתופעות לוואי בתחום הקוגניטיבי. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים