קשיי ריכוז וזיכרון בגיל 30

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/09/2014 | 03:12 | מאת: לירן

לד"ר שלום. אני סובל מקשיים בזיכרון כגון מטלות שאני צריך לעשות וזה בורח לי מהראש (גם אם לפני 5 דקות הזכרתי את זה לעצמי) אני עכשיו חוזר לעשות תואר שני (את הראשון סיימתי בהצטיינות) ואני מרגיש כאילו משהו בראש שלי זז יותר לאט (אני יודע שזה קשור גם לפתולוגיה של היום יום וכל מיני תהליכי חשיבה שמכבידים עליי ועובדים במקביל) בנוסף פעם אני זוכר שלמדתי וזכרתי דברים בייתר קלות. מה אפשר לעשות? אני חושש מלהתחיל תלות בתרופה מסויימת. יש חומרים טבעיים שהוכחו כיעילים בצורה מובהקת ? תודה.

28/09/2014 | 06:23 | מאת: רותי

אני בדרך לתואר יש לי את עניין שאני שוכח דברים מהר מידי , ביום יום

שלום מבחינה רפואית נכון קודם לאבחן את ההפרעה ולטפל בהתאם. לא ממליץ על נטילת תרופה או חומר "טבע" ליפני אבחון. ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות זיכרון/הפרעות קוגניטיביות ולהתחיל טיפול בהתאם להמלצות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים