בדיקת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/09/2008 | 19:10 | מאת: מבררת

שלום הפסיכולוג שלי המליץ לי לעשות בדיקת TOVA לבדוק אפשרות של קשב וריכוז. אני בת 32 אימפולסיבית ויש לי בעיות להתרכז או לזכור דברים והדבר פוגם ביכולות שלי לתפקד רציף בעבודה או לימודים. השאלה שלי האם זו בדיקה אחת ואם ישנם בדיקות נוספות שעוזרות לדעת ולאן עליי לפנות לבקשן?

שלום בדיקת TOVA בודקת רק סוג אחד של קשב-קשב מתמשך ועל סמך בדיקת TOVA בילדבד לא ניתן להסיק מסקנה האם מדובר בתסמונת ADD/ADHD או מצב רפואי אחר שפוגע בקשב מומלץ לבצע אבחון ,לבדוק סוגים שונים של קשב, לשלול סיבות נוספות שגורמות להפרעה משנית בקשב, כגון חרדה,עייפות ,הפרעות שינה, תנודות במצב רוח מומלץ לפנות ולהבדק במרפאות שמתמחות בהפרעות קשב. את יכולה לפנות למרפאת קשב וזיכרון למבוגרים בבית חולים אסף הרופא. טל:089779823 , אשמח לעזור לך ,בברכה, ד"ר חייגרכט

19/09/2008 | 09:41 | מאת: פלטה

תודה רבה אצור קשר בהקדם

26/09/2008 | 19:37 | מאת: שלמה

שלום רב, אני מציע לך לערוך בדיקת קשב ממוחשבת דרך אתר האינטרנט: http://www.bdikatkeshev.co.il/ תוכלי לקבל מיידית הערכה ראשונית שתגיד לך אם יש חשד להפרעת קשב או אין חשד, וכך יהיה לך קל יותר לשקול אם ללכת לאבחון של הפרעת קשב או לעבור אבחון מסוג אחר. בהצלחה!

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים