אדרל

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/09/2014 | 14:47 | מאת: גיא

שלום רב,שמי גיא ואני בן 26. אני מטופל כבר זמן מה בריטלין וקונצרטה וברצוני להתחיל טיפול חלופי באדרל. הרופא המטפל (נוירולוג) אמר לי כי על מנת לעשות כן אצטרך לקבוע תור לפסיכיאטר שימלא עבורי טופס 29 ג'. שאלתי היא האם נוירולוגים לא מוסמכים למלא טופס זה עבור אדרל?..אני מעדיף מאוד שלא ללכת לפסיכיאטר,חרף הסודיות הרפואית,מסיבות כלכליות ואישיות אחרות. תודה

שלום ללא כל ספק נוירולוג יכול ומוסמך למלא תופס 29 ג'! בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים