מינון ActiveBrain לאימי בת ה-90

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

24/08/2014 | 23:13 | מאת: ilana

אימי בת 90. לפני כשבועיים החלה ליטול ActiveBrain 3 ביום ,100 מ"ג עקב בעיות זיכרון ומצב רוח ירוד. האם המינון גבוה מידי ואפשר להסתפק ב-2 ליום?

שלום לא ידוע לי שתוסף מזון ActiveBrain עבר מחקר מבוקר ולכן לא יכול להמליץ. קיימת תרופה דומה ויקוג-VAYACOG שכן עברה מחקר לגבי מינון וסוג של כל תרופה או תוסף מזון יש להתיעץ עם קודם עם רופא מטפל כדי למנוע מראש השפעה שלילית האפשרית על מצב כללי, בוודאי בגיל 90 כאשר קיימות מחלות ומצבים רפואים שונים. בבברה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים