חרדה והפרעת קשב

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/05/2014 | 22:12 | מאת: דניאל

שלום רב בן 35. סובל מחרדה . נוטל פריזמה. נוירולוג שהייתי אצלו לפני מס' שנים אבחן אותי עם ADD. . ניסיתי קונצרטה 36 מ"ג וזה דווקא הגביר לי את החרדה ולא עזר לקשב. קראתי שמינון למבוגרים הוא גבוה יותר. האם יתכן שהמינון שנטלתי היה נמוך מידי וגרם להגברת החרדה ללא השפעה על הקשב? והאם יש סיכוי שנטילת מינון גבוה יותר תפחית את החרדה דווקא? תודה

שלום לפי תאור שלך יתכן ומדובר בהפרעת קשב משנית לחרדה או הפרעה משולבלת הפרעת קשב והפרעת קשב משנית לחרדה. במידה ומצב רגשי לא מאוזן מינון גבוה יותר של קונצרטה אוחומר ממריץ אחר יכול רק להחמיר את נטייה לחרדה. ממליץ לפנות להערכה נוספת לנוירולוג או פסיכיאטר המתמחים בהפרעות קשב, הפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים