תל אביב

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/05/2014 | 15:23 | מאת: דניאל

הי ד"ר חייגראכט רציתי לדעת. אני בת 33 ובמשך כל חיי תוצאות בדיקות הדם שלי הראו שההומוגלובין שלי הוא מתחת לנורמה - 11.7 וכך גם ה - MCH-Mean Cell Hemoglobin. - 25.6. הברזל שלי - IRON נמצא בטווח (בנמוכים, אבל בטווח). כאמור, ההומוגלובין שלי נמוך תמיד, כנראה תורשתי כי גם אחותי ואימי כך. השאלה שלי היא כזאת, האם ישנם מחקרים שמצאו קשר בין רמה נמוכה של הומוגלובין לבין זיכרון, ריכוז ויכולות קוגנטיביות? האם לטווח הארוך זה עשוי לפגוע בתפקודי המוח. תודה רבה לך דניאל

05/05/2014 | 15:25 | מאת: דניאל

שלום אנמיה, חוסר ברזל לטווח ארוך יכולות לבגוע בתפקוד קוגניטיבי של מוח כולל הפרעות זיכרון והפרעות אחרות. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים