שימוש בריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/04/2014 | 00:58 | מאת: יוסף

שלום ד"ר חייגרכט. שמי יוסף בן 25 הייתי מעוניין לדעת האם ריטלין יכול לעזור ברמת הלמידה העצמית,דהיינו גם כאשר אין רעש סביבתי. אמנם יש לי קושי ללמוד בסביבה רועשת,אך אני חושב שמלבד הבעיה הזאת,יש לי קושי גם כשאני לומד לבד ואין רעש כלל. לדוגמה:אם אני לא חוזר על אותו המשפט 3 פעמים,אני לא אצליח לזכור אותו כאשר אסגור הספר,כאילו שלא קראתי את המאמר כלל וכלל. יוצא שכמות ההספק שלי מול הזמן היא מאוד קטנה,כי לוקח לי הרבה מאוד זמן ללמוד דבר קטן. תודה,

שלום ריטלין מיועד לטיפול בהפרעות קשב מסוג ADD/ADHD ממליץ לעבור אבחון לקשב ולהתחיל טיפול בהתאם למסקנות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים