קונצרטה ללא השפעה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/04/2014 | 16:05 | מאת: דניאל

לפני כמספר חודשים התחלתי טיפול בקונצרטה במינון 27 מג. עברתי ל36, וכעת מטופלת ב54 מג. בשבוע הראשון הרגשתי שינוי, ריכוז גבוה והספקה של חומר הלימוד. עכשיו אני יכולה להעביר ימים שלמים בחוסר מעש, מרגישה שהתרופה לא משפיעה ואף רק מחמירה את יכולת הריכוז שלי. אני בת 21, שוקלת 63, גובה 1.70. האם עליי לעבור לתרופה אחרת כגון אדרל? אני ממש מתוסכלת מהמצב, נמצאת בתקופת מבחנים, אשמח לקבל פיתרון.

שלום לא ברור האם עברת אבחון קשב במידה וכן מה תוצאות לא ניתן להמליץ על סוג ומינון של התרופה בליתוצאות של האבחון בברכה ד"ר חייגרכט

12/04/2014 | 23:56 | מאת: דניאל

והרופא ראה בבירור שקיימת הפרעת קשב!

שלום MOXO-לא נחשב כאבחון, מדובר בב דיקה שבודקת בעקר קשב מסוג קשב מתמשך ולא תמיד משקפת מצב קוגניטיבי של מוח כולל רמת קשב וריכוז. לא בודקת תפקוד ניהולי של מוח כולל ניהול תפקודי קשב. ממליץ לעבור אבחון קשב מקיך שבודק סוגים שונים של קשב וריכוז ותפקודים ניהוליים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים