תוסף טבעי לזכרון לאישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/05/2013 | 13:35 | מאת: אדי לויאן

אימי בת 81 ובשל גילה המתקדם מעוניין שתיטול תוסף שיעזור לא לדרדר את מצב מזכרון יכולת הריכוז(יש לה בעית קשב וריכוז) חדות מחשבתה וכו' שהוא יחסית לגילה פחות או יותר סביר (למרות שיש דירדור מסויים) - היא נוטלת תוסף שנקרא קיו 10 אבל זה לא מספיק ואני בודק אם יש תוסף צמחי ( לא יכולה להרשות לעצמה לקחת עוד תרופה- יש לה בעיות בריאותיות לא מעטות כגון אי ספיקת כליות מתקדמת שקרובה לדיאליזה, אוסטאופורוזיס דלקת פרקים לא חמורה וכו בשל גילה ואני מחפש תוסף צמחי שלא יבוא בסתירה עם מצבה הבריאותי והכדורים שהיא נוטלת ) היא סירבה ליטול אומגה 3 בשל הריח שיש משמן הדגים - הבנתי שיש תוסף משמן דגים נטול ריח האם ידוע לכם עליו ואילו תוספי זכרון וריכוז טבעיים ומזון וכו הייתם ממליצים לה לקחת על מנת שמצבה הלא מאד חמור לא ידרדר ?

שלום ניתן לנסות טיפול בפוספטידיל סרין phosphatidylserine בתאום ואישור של רופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים