פוספוסודיל סרין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/05/2013 | 22:35 | מאת: הדס

שלום אמרו לי שפוספוסודיל סרין טוב למוח לכמה זמן אפשר ליצריך אותו ?האם אני צריכה לעשות הפסקה? אני לוקחת כיום 300 מיליגרם כבר חודש

שלום לא ממליץ ליטול תרופות ללא סיבה רפואית ספציפית. בברכה ד"ר חייגרכט

05/05/2013 | 11:35 | מאת: הדס

יש לי בעיות קוגנטיביות ובעיות קשב לא סתם רשמתי אתה יכול לענות לי לעיניין ?

שלום לחומר אין השפעה ספציפית לקשב וריכוז.בנוסף קיימות הפרעות קשב וריכוז מסיבות שונות ובחומרה שונה,לכן לא ניתן להמליץ באופן כללי על שימוש בחומר באופן כללי בלי בדיקה בדומה לכל טיפול אחר. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים