הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/04/2013 | 21:09 | מאת: jud

שלום רב, אני בת 23 , לפני כ4 שנים נבדקתי אצל נוירולוג עקב חשש להפרעת קשב וריכוז. הוא עשה לי מבחן קצר (איזה ספר עם תמונות ;)) שאל כמה שאלות, ועל סמך זה קבע אבחנה : אימופלוסביות עם טווח קשב קצר והמליץ להתחיל טיפול בריטלין. הייתי בהריון ולכן העדפתי לא להתחיל בטיפול בריטלין ואחרי זה הסתדרתי איכשהו.. כיום ההפרעה מפריעה לי ממש בתיפקוד מבחינה רגשית, התנהגותית וגם בלימודים (אני סטודנטית) והייתי רוצה להתחיל בטיפול תרופתי. והשאלות שלי: 1) האם הפרעת הקשב היא כזאתי שהיא לפעמים איכשהו רדומה..( עדיין יש חוסר ריכוז אבל לא כזאת מציקה) ותקופות שהיא מתעוררת לחיים וממש מציקה..אין פשוט חוסר יכולת להתרכז בכלום!!ואי שקט פנימי. או שאולי זה בכלל לא הפרעת קשב וריכוז אלא בעיות פסיכולוגיות?? 2)על סמך האיבחון הקודם שיש לי (לפני 4 שנים) איך אני יכולה לקבל מרשם הכי מהר?? אשמח לתשובה..תודה רבה!!!

שלום קיימים סוגים שונים של הפרעות קשב הפרעת קשב יכולה להיות הראשונית לדוגמה מסוג ADD/ADHD הפרעת קשב יכולה ליהות משנית לחרדה,מצב רוח ירוד, הפרעות שינה ומסיבות אחרות ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קשב.הפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים