האם יש לי בעיה בזיכרון? או שאני סתם מגזימה?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/04/2013 | 01:44 | מאת: בת 24

בערך בחצי שנה האחרונה אני מדברת עם כל מיני אנשים שמזכירים לי רועים שקרו בעברי (לפני 4 שנים וגם לפני שנה שנתיים) שאני פשוט לא זוכרת! ממש לא זוכרת את כל האירוע - לא רק חלקים ממנו. חבר שלי אומר בצחוק שיש לי אמנזיה, אבל באמת זה כבר מתחיל להדאיג אותי שאני לא זוכרת! (דא, גם אחרי שמספרים לי על אירוע שהיה, ומנסים להזכיר לי את הארועים שקרו - אני עדיין לא זוכרת!) זה מפחיד אותי מאוד מצד אחד, מצד שני נראה לי שאני סתם מגזימה. נ.ב אין לי שום בעיה לרכוש זכרונות חדשים או זכרון לטווח קצר - הבעיה היא הזכרון לטווח ארוך.

שלום ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים