עזרה בהבנת תוצאות מבדק טובה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/04/2013 | 16:32 | מאת: רינת

שלום, אני בת 25 ובגיל17 עשיתי מבדק טובה. אמא שלי התנגדה לרטלין ולכן לא חזרתי אל הנוירולוג. בתוצאות מבדק הTOVA, בחלקו הראשון, תחת "ציון" כתוב "ללא ציון. ושני רבעים אחרונים אינם בתוקף." הכל היה תקין חוץ מהאימפולסיביות. ולאחר הרטלין היה רשום תחת ציון: "ללא ציון. רבע אחרון אינו תקף." אבל האימפולסיביות היתה תקינה. למה לא היה לי ציון ומה המשמעות של המבדק? תודה מראש

שלום לא ניתן לדון על תוצאות של הבדיקה בלי לקבל את כל ציוני תקן יתכן וחלקים של הבדיקה טכנית לא הועברו נכון ולכן לא היו ציונים. ממליץ לפנות עם תוצאות של הבדיקה לנוירולוג המתמחה בהפרעות קשב. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים