דחוף

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

09/09/2008 | 08:10 | מאת: רות

שלום רב,אחי בגיל 56,ניפצע קשה בתאונת דרכים לפני 3 חודשים,נותח פעמיים בראש.לפני 5 שבועות היה הניתוח השני ומאז יש בעיות בלבול,שיכחה,ריכוז,מידי פעם הרטבה בזמן שינה לפעמים יציאות בזמן שינה כושר שיפוט והחלטה לקויים,לא מסוגל לדאוג לעצמו,מתלונן על ריחות רעים שמגיעים לאפו,ניכנס למקלחת ומסתבן מספר פעמים ושוהה זמן ממושך..נוטל אפומטין 300 מג בבוקר.נימצא בשיקום אך השיקום לא מועיל.תפקוד מוטורי מלא.האם כדאי לפנות לנוירולוג או לדווח לנוירוכירוג שניתח?

שלום מוקווה שאניתי לשאלות שלך בשיחה טלפונית מאחל החלמה מהירה ד"ר חייגרכט

10/09/2008 | 20:36 | מאת: רות

תודה רבה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים