כאב מתמשך

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/11/2012 | 19:00 | מאת: תהל

שלום ד"ר סובלת כבר 3 חודשים מגרד כאב עקצוץ באזור האגן (פי טבעת ופות) כולל ירך שמאל מאחורה רופא משפחה נתן לי סימבלטה בעקבות תשובה של אחת הבדיקות שאומרת VARICELLA ZOSTER IgG - Positiv הייתי כבר אצל כל הרופאים מרחתי את כל המשחות וסובלת מאוד האם יש מצב שמדובר בהרפס זוסטר ? שלבקת חוגרת? האם הטיפול שקיבלתי יעיל ? אשמח לקבל את הצעתך

שלום הפורם עוסק בהפרעות קשב וזיכרון ממליץ לפנות לפורום המתאים ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים