הפרעות זיכרון פתאומיות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/11/2012 | 17:26 | מאת: אייל

אני בן 27, לאחר שנתיים לחוצות ומלאות בטרדות נפשיים אני מרגיש ירידה ביכולת שלי לזכור דברים, גם אם זה שמות שאמרו לי לפני חצי דקה, אני צריך לשאול שוב מה השם.. אני מרגיש שזה משהו פתאומי בחיי, היה לי זיכרון הרבה יותר טוב לפני שנתיים, כמו כן ירידה ביכולת הריכוז שלי בהרצאה וכדו'.

שלום התאור מתאים לירידה בזיכרון משנית למחשבות טורדניות וקושי בויסות הרגשי בברכה ד"ר חייגרכט

04/11/2012 | 16:00 | מאת: אייל

האם ניתן לטפל בזה ללא שימוש בכדורים? האם זה יעבור כאילו לא היה? אודה למתן הנחיות כיצד לפעול..

04/11/2012 | 21:03 | מאת: בת 26

אני חושבת שיש לי בעיה דומה איך מטפלים בזה חוץ מטיפול פסיכולוגי הם יש דרך או תרגילים לפתח זיכרון מחדש ואת הנוירונים במוח או שהגיל עושה את שלו ואי אפשר לתקן את מה שכבר קורה(הירידה בזיכרות)?כי זה נורא מתסכל ומכניס למבוכה חברתית תודה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים