ריטלין מינון מקסימאלי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/10/2020 | 08:43 | מאת: רויטל 34

שלום, רציתי לדעת מהו המינון המקסימלאי של ריטלין שבית המרקחת יכול לספק ?, באישור הרופא המטפל כמוב... והאם אפשר לשלב גם ריטלין LA וגם ריטלין קצר לאחר מספר שעות? תודה.

שלום מינון RITALIN IR בד"כ אינדיבידואלי, אך בד"כ מינון מקסימלי יומי לא צריך להיות לפי משקל מעבר ל1 מ"ג לקילוגרם לדוגמה מששוקל 70 קילוגרם מינון מקסימלי יומי המומלץ צריך ליות פחות מ70 מ"ג ביום ניתן לשלב טיפול בריטלין "רגיל" באישור רופא נוירולוג או פסיכיאטר מטפל עם , RITALIN LA

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים