ריטלין מינונים ושילוב עם תרופות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/10/2020 | 18:27 | מאת: רויטל 34

יש לי 2 שאלות : 1. התחלתי לפני כמה ימים לקחת ריטלין LA 40 ובצהריים אני לוקחת עוד 40 ריטלין רגיל כדי להעצים את ההשפעה משום שהריטלין LA שאני לוקחת בבוקר משפיע רק עד שעות הצהריים. מאוד נוח לי עם הסידור הזה וכמעט ואין תופעות לוואי. וזה באישור הרופא המטפל כמובן. האם 80 מ"ג ביום זה לא מינון גבוה מידי? 2. בגלל שאני הולכת לישון יחסית מוקדם, סביבות 19:00 הריטלין עדיין בגוף. אני מטופלת בכדורי שינה ונוגדי חרדה ממשפחת הבנזודיאזפינים שאותם אני לוקחת כשהולכת לישון. האם יש התנגדות בין התרופות שיכול להעצים תופעות לוואי של הריטלין משום שאני לוקחת את הכדורי שינה והחרדה כשהריטלין עדיין בגוף?

שלום 1/לא מומלץ ליטול RITALIN LA פעמיים ביום 2/ עד כמה שידוע לי מינון 80 מ"ג לא מומלץ על יד FDA וחבה המשווקת את התרופה 3/ טיפול משולב של נוגדי חרדה יחד עם סטימולנטים כגון ריטלין נוטלים רק באישור של פסיכיכאטר עקב תופעות לוואי אפשריות ממליץ לפנות לרופא פסיכיאטר בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים