שילוב בין תרופות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/10/2020 | 11:00 | מאת: רחלי

שלום, בת 28, התחלתי בטיפול בויואנס 30 מ"ג, לאחר שאטנט פעמיים ביום נתן השפעה קצרה יחסית [שעתיים-שלוש] אך לצערי הרב, כך גם עם הויואנס- משפיע היטב לכ5-6 שעות בלבד. גם שלקחתי ויואנס ב4 וחצי בערב הצלחתי להרדם בלי בעיה. האם אתה חושב שהגברת המינון יכולה לפתור את הבעיה? בנוסף, האם מקובל לשלב טיפול בו זמני של אטנט וויואנס- למשל ויונס בבוקר ובערב אטנט? והאם זה יכול להיות פתרון טוב עבורי [כמובן רק לאחר התייעצות עם הרופא שלי]. מציינת שדורושה לי השפעה ארוכה רק כיומיים בשבוע. תודה

שלום 1/מינון VYVANSE 30 MG נחשב כמינון התחלתי, ניתן לנסות מינון גבוה יותר-50 מ"ג בבקר באשיור של רופא מטפל 2/ בד"כ אין צורך בששילוב מסוג זה, אך במקרים חריגים כן ניתן להשתמש בשיטת BOOST , ליטול VYVANSE בבוקר , להוסיף ATTENT בצהריים כדי להגבי השפעה של VYVANES כמובן באישור של רופא מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים