בילבול והפרעות בזיכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/08/2020 | 09:20 | מאת: תמרה

שלום, אני בחורה צעירה כבת 30, סובלת מכאבי ראש כרוניים מאז גיל הנערות (יש אומרים שזה מיגרנה ויש שלא), כמו כן באופן כללי יש לי לחץ דם רגיל עד נמוך. לאחרונה, החלו להתעצם אצלי הסחרחורות בעיקר סביב הליכה ממושכת בשמש (גם כששותה הרבה מים), כשאני קמה מהר מהמיטה וכו' והחלו לי ממש בילבולים בזיכרון. יש לי בעיקרון זיכרון מאוד מאוד טוב. ולאחרונה אני בטוחה שעשיתי משהו מסויים ואחר כך מגלה שזה לא היה ככה, השבוע קרה שהתבלבלתי בתאריך ועליתי על זה במקרה יום למחרת. אני ממש חוששת! חשוב לציין שיש לי סבא מצד אמא וסבתא מצד אבא שבזקנותם סבלו מדמנציה. מבחינת בדיקות דם שעשיתי לאחרונה יצאו תקינות, רק צריכה לעשות בדיקה של ויטמין בי 12. יש לי למה לדאוג? איזה עוד בדיקות אני צריכה לעשות ולמי לפנות? תודה!

שלום ממליץ להבדק ע"י נוירולוג בקופת חולים. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים