בעיות קשב וזיכרון שרק מחמירות, אייך לטפל בזה?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/07/2020 | 16:15 | מאת: עמית

שלום, אני בת 21 ובזמן האחרון אני סובלת ממלא בעיות שכחה וקשב. אני מרגישה שאני שוכחת דברים מהר מאוד ויכולה למצוא את עצמי שוכחת מה בדיוק באתי לעשות. לפעמים מתבלבלת בימים גם כן. מאז התיכון לא למדתי משהו או הפעלתי את מוחי, ובצבא הייתי בתפקיד מאוד קל שלא דרש זיכרון או קשב כמעט בכלל, ומאז שהשתחררתי אני מרגישה שהבעיות רק מחמירות.. קשה לי גם לסיים משימות ואני מרגישה שאני מאבדת ריכוז מהר מאוד. לא יודעת אייך אמצא עבודה ככה ואתמיד בה. אייך ניתן לטפל בזה במהירות?

שלום ממליץ לפנות להערכה הראשונית לרופא נוירולוג בקופת חולים בברכה דר. חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים