אטנט - תדירות נטילה ומינון מקסימלי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/06/2020 | 18:35 | מאת: רוני

שלום לך ד״ר, רציתי לדעת אם זה בסדר לגבר בן 29 עם בריאות כללית תקינה וBMI 22 (כלומר תקין) לקחת אטנט במינון 45-60 מ״ג, ואם במידה ואחרי 4 שעות בערך האפקט יורד ונעלם לגמרי אפשר לחלק את הנטילה ל3 פעמים ביום (לדוגמה כדור של 20 מ״ג ב8-9 בבוקר ועוד 20 מ״ג ב12-1 ואז אחה״צ כדור של 10). תודה רבה מראש על המענה.

שלום מינון מקסימלי יומי של אטנט-60 מ"ג טווח השפעה של אטנט 4-6 שעות התרופה מיעודת יותר לטיפול בקשב לטווח 4-6 שעות, במידה ויש צורך לטווח ארוך יותר מומלץ להשתמש ב-VYVANSE או בADDERAL XR שעובבדים דרך אותה מערכת אמפטמינים במקרים חריגים ניתן ליטול אטנט פעמיים ביום, לא מומלץ שלוש פעמים ביום בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים