שוני בהשפעה בנטילת ויואנס עם/ללא קפסולה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/05/2020 | 09:29 | מאת: אבי

שלום, האם הגיוני שאני מרגיש הבדל כשאני נוטל קפסולת ויואנס בשלמותה למצב בו שופך את התכולה למיץ ושותה אותו? אני מרגיש שכשאני לוקח ויואנס ללא הקפסולה ההשפעה מתחילה מהר יותר, אך היא גם הולכת מהר יותר וגם ההשפעה הרבה יותר מפוזרת ולא מדורגת. אני יודע שבעלון התרופה הם מציינים שניתן לקחת ויואנס עם וגם ללא הקפסולה, אך אני מרגיש שיש הבדל. הרושם שלי שההשפעה טובה יותר כשלוקחים את הקפסולה בשלמותה. אז רציתי לדעת אם מה שאומר הגיוני וידוע גם בקרב משתמשים אחרים. תודה אבי

שלום חומר שנמצא בקפסולה הופך לתרופה בתוך הגוף עם אינטאקציה עם חלבונים של הגוף, כך שיתכן וחלק מהחומר הופך לפחות פעיל כאשר פותחים את הקפסולה ושמים למיץ לפני בליעה.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים