בעיות שליפת מילים בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/03/2020 | 22:25 | מאת: אהרון

בן 31. סובל מבעיות שליפה.לא מצליח לסיים משפטים. יודע איזה מילים אני צריך אבל לא נזכר בהם במהלך השיחה. נעשה MRI שהראה אובדן נפח טמפורלי שמאלי ונשלל אפשרות לדמנציה. מה אפשר לעשות? יש טיפול? אשמח לתשובה

שלום בדיקה MRI מוח רגילה תקינה או לא תקינה לא שוללת ירידה קוגניטיבית או דמנציה מדובר באבחנה קלינית רפואית ממליץ לפנות לבדיקה בנוכחות למרפאת זיכרון או נוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים