נטילת רטלין וההשלכות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/03/2020 | 15:33 | מאת: מאור

אהלן ד"ר, קיבלתי מרשם לרטלין, חשוב לי לציין שלא אובחנתי כחולה אפליפסיה. אבל, היו לי שני התקפים בעבר. כרגע אני מאוד חושש ליטול רטלין, שמה זה טריגר. מה עושים ?

שלום ריטלין ותרופות דומות יכולות לגרום להחמרה בתדירות התקפים אפילפטיים או חזרה של התקפים. בד"כ לא ממליץ ליטול ריטלין כאשר ברקע היו או עדיין קיימים התקפים אפילפטיים. האם אישור לטיפול ע"י ריטלין נתן נוירולוג? בברכה ד"ר חייגרכט

05/03/2020 | 11:16 | מאת: מאור

היי, תודה על המענה. בעיקרון האישור ניתן לי ע"י נוירולוג. אבל היא גם אמרה לי שזה לא הכי בטוח אם היו התקפים בעבר. אבל אמרה שאני יכול לנסות, בעיקרון אני מפחד..

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים