הפרעות קשב וריכוז מבוגרים - איך מתחילים?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

10/02/2020 | 12:38 | מאת: דוד

שלום רב, אחרי שנים של קשיים בעבודה - הומלץ לי להיבדק בנוגע להפרעת קשב וריכוז. האם יש הבדל בין אבחון אצל פסיכיאטר או ניורולוג? האם נשאר רישום של טיפול פסיכיאטרי במידה ורק עברנו אבחון ו\או נטילת רטלין בעקבות האבחון? איזה תהליכים עוברים במהלך האבחון? תודה על עזרתך הרבה.

חלטה איך לבצע אבחון קשב היא אינדיבידואלית ותלוייה בנסיון וגישה מקצועית של נוירולוג או פסיכיאטר. רישום נשאר בתיק רפואי. כל התרופות ספציפיות לטיפול בהפרעות קשב רשומות בישראל ברשימה של סמים.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים