הפרעות בזיכרון לטווח קצר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/02/2020 | 14:02 | מאת: אצילית

שלום רב, בשנתים האחרונות אני עדה לבעיות זיכרון בעיקר בטווח הקצר . אני כבת 54 חולת פיברומיאלגיה (לא יודעת אם קשור). ביום יום אני שמה לב לבעיות זיכרון/קשב מרובות. זה יכול להיות מוצר שקניתי ולאחר מספר שעות אינני זוכרת היכן קניתי אותו או שאני מבצעת פעולה שכבר ביצעתי קודם לכן ולא שמתי לב.... מדובר בעיקר בפעולות שנעשות באופן שוטף. לדוגמא: קצצתי בצל לבישול ולאחר מספר דקות אני קוצצת בצל נוסף.... הנושא מטריד אותי ואני חוששת מהחמרה. בתודה !

שלום פיברומיאלגיה כן יכולה לגרום להפרעת קשב עם פגיעה משנית בזיכרון. יחד עם זאת ממליץ לפנות לנוירולוג -לשלול סיבה אחרת נוספת שיכולה לגרום לפגיעה בזיכרון. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים