הפרעת קשב וריכוז לא מאובחנת

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/09/2019 | 14:50 | מאת: לקראת פרידה וגירושין זועקת לעזרה

היי, אני ממש נואשת לעזרה והכוונה. אני חושבת שלבן זוגי, בן 39, יש הפרעת קשב וריכוז לא מאובחנת, אני מקווה שזה לא מאוחר מידי לעזור לי לעזור לו, כי הוא כבר אמר שהוא לא עושה אותי מאושרת ורוצה להיפרד כי רוצה שיהיה לי טוב. אנחנו כבר כמה שנים במשבר מאד גדול בזוגיות ועכשיו אני מבינה שכנראה יש לו הפרעת קשב וריכוז לא מאובחנת. אני על עכשיו מבינה שזה היה שם מילדות והכתובת היתה על הקיר כל הזמן. ראיתי את זה ביחסים עם אמא שלו. אם רק הייתי יודעת! ממה שקראתי יש לו את כל התסמינים ואני לצערי, מבורות ומעלבון אישי, לא התנהלתי נכון. מרגישה חמלה גדולה עכשיו ומפחדת שאולי מאוחר מידי לתקן את המצב כי הוא כבר מחפש דירה. יש לנו 2 ילדים קטנים ואני לא יכולה לתת לזה לקרות כל עוד אני מרגישה עכשיו שלא באמת עשיתי הכל. היינו בטיפול זוגי ממש קצר לפני 3 שנים (5 מפגשים) שלא עזר לנו, הנושא כמובן לא עלה אף פעם כי הוא לא אובחן. כרגע הוא לא מוכן לשמוע על טיפול זוגי, למרות נסיונות רבים מצידי ובטוחה שאם אגיד משהו על הפרעות קשב וריכוז אני ארחיק אותו עוד יותר. אם רק הייתי יכולה להחזיר את הזמן הייתי רואה אותו באור אחר. כל כך עצובה ולא יודעת מה לעשות. אני יודעת שהאהבה שלנו אדירה אבל מרוב ששנינו מתוסכלים כבר בחרנו לשחרר ולהיפגש כדי שיהיה לנו טוב יותר. חייבת הכוונה וייעוץ מה אני יכולה לעשות!

שלום ממליץ בהקדם לפנות לבדיקה לרופא נוירולוג או פסיכיאטר בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים