ריטלין באופן חד פעמי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

15/04/2019 | 19:47 | מאת: גבי

הי, אני בחורה בת 26 מעולם לא לקחתי ריטלין או כל תרופה אחרת להתמודדות עם בעיות קשב. למרות שבילדותי אני חושבת שאובחנתי כסובלת מהפרעת קשב, מעולם לא הופרעתי בלימודים או במבלך החיים עקב בעיות קשב מסוג כלשהו... אך.... לפני יותר משנתיים התחלתי ללמוד נהיגה. דבר ראשון לקח זמן עד שהגעתי לטסט, דבר שני נכשלתי כבר בארבעה טסטים ואני מרגישה שזה נטו עניין של קשב וריכוז. האם יש כזו אופציה לקבל כדור ריטלין רק לטסט? אני יודעת שניתן לפנות לרופא משפחה ולקבל באופן חדפעמי מרשם. השרלה מה צריך לומר בכדי שיתן לי מרשם?

ל פי הוראות של משרד הבריאות ניתן לתת ריטלין רק להפרעת קשב ספציפית מסוג ADD או ADHD צריך לעבורבירור אצל נוירולוג או פסיכיאטר ובהתאם לתוצאות לקב אישור לטיפול.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים