איטיות .

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/01/2019 | 18:04 | מאת: שחר

היי ד"ר, אני סטודנטית להנדסה בת 26 עם הפרעות קשב וריכוז מאובחנות מגיל צעיר. (יש הארכת זמן במבחנים). נוטלת ויואנס 30 מ"ג על בסיס יומי. כל חיי הייתי מאוד איטית, בכל תחומי החיים. אני חושבת באופן איטי, לוקח לי הרבה זמן לעבד אינפורמציה ולהבין אותה. אובחנתי עם קשיי שליפה בילדות ועשיתי חוג אסטרטגיות למידה. אני בתקופת מבחנים ובינתיים בכל הקורסים נכשלתי כי לא הספקתי לפתור יותר מחצי מבחן. בנוסף, הלמידה למבחנים לוקחת לי זמן כפול מחבריי ללמידה ואני מרגישה שזה שם אותי בפער רציני מתחת לממוצע. האם האיטיות הזו היא משהו שצריך להשלים איתו או שניתן להתגבר עליו? האם תוכל להמליץ לי למי לפנות לעזרה? תודה רבה!

שלום ממליץ לברר מה הסיבה הגורמת לאיטיות. יתכן ומדובר במהירות עיבוד איטית. ממליץ לעבור אבחון נוירופסיכולוגי.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים