בנוגע להשכלה גבוהה וריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

11/01/2019 | 14:53 | מאת: Daniel

אני בעל add מאובחן.. לא היפר אבל עפיפון בכיתה בחומר הנלמד, וקורא כל דבר הרבה פעמים עד שמבין , ולרוב לא מבין אם החומר הוא קשה כמו מתמטיקה. בעבר השלמתי בגרויות סיימתי ממוצע 95 אקסטרני(במתמטיקה הצטיינתי בכיתה חח) . צרכתי ריטלין ואיתו פשוט הבנתי הכל סוג של איינשטיין. עכשיו אני תוהה אם להיכנס ללמוד השכלה גבוהה עם ריטלין או לוותר ולא ללמוד, כי אני לא רוצה לחזור לתופעות לוואי (עצבים שזה עושה בתום ההשפעה) גם התחזקתי מאז קצת בדת ואני מרגיש גם שהריטלין קודם כל מוריד ברמה הרוחנית כי אתה בהשפעת סם, וגם בנוסף זה סוג של רמאות וזה לא פתר לי את הבעיה מהשורש כמו שלצורך העניין מישהו עושה ניתוח ואין לו משקפיים יותר. גם הרי זה ברור שאני לא אצרוך ריטלין כל החיים, וזה דבר זמני.. בכל אופן אני אובד עצות ואם לא אמצע טיפול הומופאתי אני ככל הנראה לא אחזור ללמוד נראלי, וגם מה יהיה בעתיד שאפסיק לצרוך אותו ואתקשה בריבוי משימות ובקליטת החומר בעבודה ועוד.. בכל אופן הריטלין נראה לי כמו סוג של אשליה שלא פותרת את המצב מהשורש (מניסיון בעבר שצרכתי שנתיים שהשלמתי בגרויות). אשמח לתשובה כנה ואובייקטיבית תודה.

לא ניתן להמליץ בלי בדיקה בנוכחות ממליץ לפנות בשאלה לנוירולוג מטפל

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים