מבחן TOVA לאבחון הפרעות קשב

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

09/08/2018 | 14:14 | מאת: דוד

היי, אני סטודנט בן 21, נוירולוג הפנה אותי למבחן TOVA בגלל קשיי ריכוז בלימודים. התוצאות נמוכות מאד - (-25) ללא ריטלין, ו(+2.2) עם ריטלין 20 מג, דבר נוסף - הבחינה הראשונה הייתה מוקדם בבוקר והגעתי עייף, ובבחינה השנייה עם ריטלין זה כבר היה בצהריים לאחר שהייתי הרבה יותר ערני. יכול להיות שהייתה השפעה גם של העייפות ובגלל זה הפער כל כך גדול ? האם המבחן אמין? אני לא רוצה לקחת את התרופה אם היא לא תעזור לי.. תודה רבה !

שלום בדיקת טובה היא בדיקת עזר החלטה סופית לגבי הפרעות קשב וטיפול הנדרש היא ע"י נוירולוג או פסיכיאטר מטפל. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים