השפעת רטלין.............

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

01/03/2018 | 20:58 | מאת: מירב

שלום בני בן 6 שוקל 25 קג מקבל רטלין la 15 מ"ג בערך כשלושה שבועות ביומים האחרונים הוא איתי בבית ושמתי לב שיש לו ניתוקים/ בוהה בשקט כ 5 עד 10 דקות. האם זה נורמלי ???המינון מתאים ??. בנוסף הוא אוכל כרגיל ואין לו את הריבאונד כשפגה השפעת הכדור ???. הגננת דיווחה שהוא יותר שקט שיש לו ניתוקים אך הכדור לא משפיע על הריכוז\מוסחות (חשוב לציין שהרטלין ניתן כי הוא בעיקר מוסח)

ממליץ להפסיק טיפול בריטלין ולפנות לרופא מטפל-לשלול ארועיים אפילפטיים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים