תופעה של מכת חשמל עקב לקיחת ויואנס

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/10/2017 | 21:31 | מאת: סבטלנה

שלום בני בן 15.5התחיל לפני כשנה לקחת ויואנס 35 מלגרם הציונים שלו השתפרו מאוד וגם הדימוי העצמי שלו , לאחרונה אני שומעת אותו חורק שיניים בלילה מתהפך הרבה , מדבר המון תוך שינה ואני רואה לאחרונה שערות על הכרית בבוקר. לאחרונה הוא מתאר תופעה מוזרה הוא מרגיש שמישהו נותן לו סתירה תוך שינה ואז הוא מתעורר בבהלה הוא מתאר את הסתירה כמכת חשמל חזקה בראש ואז חוזר לישון . זה קרה לו כבר מספר פעמים אך באופן קבוע הוא קם בסביבות השעה שלוש בלילה וחוזר לישון אני אובדת עצות מבקשת עזרה .

שלום ממליץ להפסיק הטיפול ולפנות לנויורולוג או פסיכיאטר מטפל ולעדכן אותן. בברכה ד"ר חייגרכט

שלום ממליץ להפסיק את הטיפול באופן זמני ולהתיעץ עם רופא נוירולוג או פסיכיאטר מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים