מודפיניל ופרוביג'יל - הבהרות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/07/2017 | 17:38 | מאת: אבי

שלום מה ההבדל בין (MODAFINIL(MBI לבין PROVIGIL ? שניהם מגיעים באותו המינון וכמות טבליות בקופסה (100MG 30TAB). הבדל אחד ברור הוא המחיר בקופה.מודפיניל עולה 86 ש"ח ופרוביג'יל 186 ש"ח. האם הסיבה למחיר הנמוך יותר של המודפיניל היא היותו תרופה גנרית ? ואם כן,האם ניתן לקחת את התרופה הגנרית ולצפות לאותה האיכות והשפעה ? תודה אבי

שלום לא ברור מה שם קופת חולים. תרופה גנרית בד"כ זולה יותר מבחינת עלות. כיום במקום מדפיניל-פרופיגיל בקופות חולים מספקים תרופה דומה-NUVIGIL בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים