בעיות זיכרון והערכה קוגניטיבית

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/07/2017 | 18:58 | מאת: ויקי

שלום רב, אני בת 50. פניתי לפני כמה חודשים לנוירולוג בעקבות כאבי ראש חוזרים וירידה חדה ביכולת לזכור דברים ולשלוף מהזיכרון. בנסוף מרגישה שיש לי בעיות בקשב וריכוז, שלא היו קודם. CT מוח ובדיקת EEG יצאו תקינים. נוירולוג המליץ לי לעבור גם אבחון הערכה קוגניטיבת. איפה ניתן לבצע בדיקה הזאת? בקופת חולים מבצעים אותה רק על ידי רופא - גריאטר שלא מקבל אנשים לפני גיל 60. לאן ניתן לפנות? תודה רבה.

שלום ניתן להבדק ע"י נוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים