בעיית זכרון שהתחילה לא מזמן ומדאיגה אותי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/01/2017 | 20:52 | מאת: דניאל שרוני

בחצי שנה אחרונה אני לא יודע מה נדפק לי בזכרון אני כל הזמן שוכח מילים אני מדבר עם חברים ושוכח מילים כמו סתם לדוגמה טלפון " תגיד ראית את ה... זה שלי נו איך קוראים לזה שמדברים איתו " או שכחה של שמות של חברים או בני משפחה כלומר לוקח לי זמן להיזכר בשמות שלהם או שאני מכיר מישהו/י אני שוכח את השם זה ממש מדאיג אותי ומעצבן אותי אני לא יודע מה לעשות כבר.וזה לא תמיד ככה זה קורה בחצי שנה האחרונה בערך .אני בן 18 אם זה יעזור

שלום ממליץ לפנות לרופא נוירולוג במסגרת קופת חולים להערכה הראשונית. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים