הופנתי לאבחון TOVA ורציתי להתייעץ

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

12/01/2017 | 17:59 | מאת: דיאנה

שלום, רציתי לשאול, עשיתי אבחון TOVA, בחלק א' ללא רטלין יצא לי מינוס 11. בחלק ב' של המבחן (עם הרטלין) יצא לי 7 + מה זה אומר? ידוע לי ש מינוס 11 זה אומר שיש בעית קשב וריכוז, אך מה זה אומר שקיבלתי 7 + עם הריטלין? האם אוכל לקבל ריטלין ? כמובן שאני אתייעץ עם נוירולוג, אך לידע כללי שיהיה לי אני שואלת את זה פה. תודה רבה

לא ניתן ליעץ בלי בדיקה בנוכחות ובדיקה TOVA מלאה מדובר כנראה במדד ADHD עם רמת ההתאמה גבוהה לתסמונת ADHD לפני נטילת ריטלין ושיפור לאחר נטילת ריטלין אבחנה ADHD היא אבחנה קלינית ובדיקה TOVA רק בדיקת עזר. החלטה סופית לגביה טיפול רפואי כולל ריטלין היא בידי רופא נוירולוג מטפל. ממליץ לפנות לנוירולוג מטפל. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים