קונצרטה - תת מינון ?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

31/12/2008 | 12:06 | מאת: דבש27

שלום לכולם אני בן 27 שוקל 87 ק"ג אני מטופל בקונצרטה 27 כחודש וחצי בהתחלה זה ממש עזר אבל לקראת סוף החודש הרגשתי שהמינון נמוך מדי ולא ממש משפיע עליי בשבוע האחרון הנירולוג הגדיל לי את המינון ל 36 מ"ג אבל אין שיפור בריכוז אלא להיפך - עם ה- 27 מ"ג הייתי יוצר מרוכז. איך ייתכן ??? האם מדובר במינונים נמוכים מדי עבור אחד כמוני ? כמה מקובל לתת כדי שהשפעה תהיה יעילה ?

שלום ממליץ לבצע בדיקה CPT CONNERS או TOVA בלי ועם CONCERTA 36MG ולפי תוצאה להחליט האם להגדיל מינון עד 54 מ"ג בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים