כוויה מאספלט חם בכף הרגל

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

28/06/2009 | 10:06 | מאת: שלמה

ביום שבת האחרון לא הייתה לי ברירה ודרכתי למשך זמן רב על אספלט חם. נוצרו לי שלפוחיות בשתי כפות הרגליים, בחלק שקרוב לאצבעות. האם יש טיפול מיוחד או שפשוט לתת לזמן לעשות את שלו? האם יש להמנע מלדרוך על השלפוחיות עצמן? האם כדאי לרוקן אותן?

שלום שלמה כוויה בכפות רגליים עלולה להיות כואבת במיוחד ולצערינו זהו אזור דריכה שנמצא במגע כל הזמן עם משטח כלשהו. כוויה מדרגה 2 יוצרת שלפוחיות ובהחלט כדאי לטפל בחומרים קונבנציונאליים או טבעיים כרצונך. חשוב לשמור על ניקיון האזור, להניח כעת לשלפוחיות ולהקפיד על שטיפה במים וסבון ומשחה או ספריי מקומי. מכיוון שזהו אזור דריכה כדאי לך לנסות ולחבוש את המקום בחבישה מרופדת כדי שתיווצר הגנה לאזור שנכווה. החלמה מהירה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות