כוויה בכף רגל של ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

03/05/2009 | 12:07 | מאת: נועה

שלום רב.בתי הת ה-3 נכבתה כשדרכה סמוך למדורה. כוויה דרגה 2 טופלה במיון.כריות האצבעות וכרית כף רגל עליונה עם שלפוחיות גדולות. רציתי לשאול לגבי פגיעה אפשרית בכושר המוטורי של האצבעות.וכמו כן מהו תהליך ההחלמה עד מתי להמשיך ולחבוש? מתי לאפשר דריכה על הרגל? ומתי להתחיל לטפל יותר בצלקות? המון שאלות קצת מודאגת. תודה

שלום נועה צר לי לשמוע על הכוויה של ביתך.חשוב לי לדעת מתי התרחשה הכוויה וכיצד היא מטופלת כיום. אני מבינה מאד את דאגתך המוצדקת ואכן אזורי הכוויה עלולים לגרום להגבלה בתנועה כפי שאת בוודאי חשה בה כעת.קשה לי לענות על השאלה בדבר הדריכה ועד מתי לחבוש מבלי שאראה אותה. באופן עקרוני תמיד פעילותם של הילדים וחזרתם לתפקוד עומדים בראש סדר החשיבות. יחד עם זאת לא ניתן להדריך אתכם מבלי לראות את מצב כף הרגל. אתן מוזמנות.מס הטלפון:03-6320178 החלמה מהירה וטובה, נילי נייד:0523966295

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות