אביזרי הגנה לפנים מפני שמש

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

11/04/2016 | 13:02 | מאת: מיכל

סובלת מאלרגיה קשה - סרפדת כתוצאה מחשיפה ממושכת לשמש בעבודה. מסנני קרינה בגדים וקרם הגנה 100 לא עוזרים. לובשת כובע מצחיה שעוטף את הצואר (תאילנדי) אבל הפנים נשארים חשופים והתגובה בגוף היא של שריפה יובש חיצוני קשה מאוד וכוויות קשות מתחת לעור. האם יש אביזר כלשהו שיכולה לאמץ מתחום טיפול בכוויות שיגן על הפנים?

מיכל שלום. סליחה על תגובתי המאוחרת. מציאה לך להתייעץ בדחיפות עם רופא עור. על פי המידע שמסרת לצערי אינני מכירה אביזר כלשהו היכול לאפשר לך תנועה ולהגן על הפנים מפני השמש. בברכה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות