שלום שמי אבראהים והסיפור שלי הוא

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

19/02/2014 | 20:30 | מאת: אבראהים

בן 21 סטודנט לסיעוד ובמקהיל עובד כ טבח , נכוויתי כוויה דרגה שלישית עמטקה בכל הגב בית שיח , כתף זרוע שמאל , התאשפזתי מלא זמן ועברתי השתלות ... השגתי משחה שמכינים מחומרים טבעיים וטיפלתי בעצמי. זה פשוט קסם !!! פלא פלאים "!! והחלטתי להתנדב בתחומי ולעזור לכל האנשים שעברו אירוע דומה... אני זמין לשירותכם[email protected]

איברהים תודה לך על המידע והשיתוף. שומרת את האפשרות להיעזר בך בעתיד בריאות והצלחה בהמשך, נילי

21/02/2014 | 11:43 | מאת: אבראהים

המשחה עובדת על פצעים . ומעלימה פצעי בגרות.

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות