כוייה שעווה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

11/02/2014 | 23:08 | מאת: אנאל

שלום, לפני כשנתיים עשיתי שעווה ( חמה) לבעלי בחזה , השעווה הייתה קצת חמה ומאז יש לי צלקת לבנה , ומימנה יוצאים שערות לבנות, זה מאוד מכוער ולא אסטטי הוא לא הלך לרופא עור כי הוא חייל בסדיר ולא נוצנים לו אישור לרופא אשמח לדעת מה עליו לעשות? קלוקוט יכול לעזור? תודה

אנאל שלום רב, סליחה על התגובה המאוחרת. לגבי בעלך, אין לי מושג כיצד נראית הצלקת היום, האם העור נוקשה? צלקת בולטת? העור הלבן מעיד על היפופיגמנטציה, כלומר היעדר פיגמנט צבע בעור. לפעמים עיסוי יומיומי של המקום יכול לשפר את הצבע ולהחזיר לצבע דומה יותר לצבע העור. אשמח לסייע בהמשך, נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות