כוויה משעווה משחת קילוף עדינה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

04/02/2014 | 07:30 | מאת: הדס

נילי שלום האם יש משחה קוסמטית רפואית עדינה / פילינג שניתן לשים על מנת לקלף את הסימנים שנשארו מכוויות דרגה שתיים משעווה ברגל? עברה חצישנה, ויש עדיין סימנים אדומים תודה רבה

הדס שלום לא הייתי ממליצה על שום פילינג לפני שרואה את הצלקת. במקום פילינג הייתי עושה עיסוי יומיומי בקרם עשיר. החלמה טובה נילי

06/02/2014 | 19:54 | מאת: הדס

כיצד ניתן להגיע אלייך על מנת שתראי ותמליצי לי איזו משחה מקלפת לשים? הייתי אצל רופא עור והוא אמר שטיפול לייזר יעשה את זה יותר גרוע והסימנים יעברו עם הזמן אך אני רוצה לזרז את התהליך

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות