מניעת צלקת בכוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

23/01/2014 | 12:29 | מאת: חגית

שלום לפני כחודש נכוויתי בפרק היד כוויה מדרגה 2. כעת הכוויה החלימה, הפצעים נסגרו ואיני יודעת כיצד להמשיך לטפל כדי למנוע ככל האפשר צילוק. רופאת עור המליצה על דרמוואט אך ציינה כי הטיפול בו שנוי במחלוקת. כיצד את ממליצה להמשיך את הטיפול באיזור הפגוע? תודה, חגית

חגית שלום רב אינני יכולה להמליץ על טיפול בלי לראות את אזור הכוויה. עקרונית כאשר האזור החלים ונסגר חשוב לרככו בעיסוי עדין יומיומי בקרם ללא בושם או צבע. אם את חשה נוקשות באזור כדאי שתיבדקי ע"י מרפאה בעיסוק העוסקת בתחום. את מוזמנת בכל מקרה לתאר לי את מראה כף היד בברכה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות