כוויה משעווה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

09/08/2013 | 23:04 | מאת: הדס

לאחר כוויה משעווה רותחת באזור הרגליים בדרגה אחת עד שתיים שטחית העור נהיה שלפוחיות שכבר התפוצצו והתקלפו כשבועיים לאחר הכוויה. כרגע העור מתחת לשלפוחיות שהיו אדום מאוד, האם משחת קלוקט יעילה במקרה כזה לטשטוש/ העלמת הסימנים במהרה ואם לא האם יש משחה אחרת או שהעור יתחדש ויתרפא לבד, האם משחה ביאפין עוזרת להעביר את האודם בעור או רק מונעת זיהום. תודה רבה

הדס שלום רב, אני רואה הודעות מאוחרות יותר להודעה זו. האם את מרגישה טוב? איך הרגליים? עקרונית משחת ביאפין היא משחה מעולה לטיפול.

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות